Закінчіть ставку відгуків про компанію про компанію! Сайт відгуків покупців

PIN -UP BET – Відгуки клієнтів про компанію! Сайт відгуків покупців


1. Sol Casino

Sol casino

Бонус за регистрацию: 90 Бесплатных Спинов ( Ссылка на Бесплатный Бонус )

 

Бонус за первый депозит: 200% за пополнение на €/$/₽ 300 ( Ссылка на регистрацию )

 

ОТКРЫТЬ SOL CASINO

 


 

2. Rox Casino

Rox casino

Бонус за регистрацию: 80 Бесплатных Спинов ( Ссылка на Бесплатный Бонус )

 

Бонус за первый депозит: 200% за пополнение на €/$/₽ 300 ( Ссылка на регистрацию )

 

ОТКРЫТЬ ROX CASINO

 


 

3. Jet Casino

Jet casino

Бонус за регистрацию: 60 Бесплатных Спинов ( Ссылка на Бесплатный Бонус )

 

Бонус за первый депозит: 150% за пополнение на €/$/₽ 300 ( Ссылка на регистрацию )

 

ОТКРЫТЬ JET CASINO

 


 

4. Fresh Casino

Fresh casino

Бонус за регистрацию: 60 Бесплатных Спинов ( Ссылка на Бесплатный Бонус )

 

Бонус за первый депозит: 100% за пополнение на €/$/₽ 1000 ( Ссылка на регистрацию )

 

ВОЙТИ FRESH CASINO

 


 

5. Izzi Casino

Izzi casino

Бонус за регистрацию: 60 Бесплатных Спинов ( Ссылка на Бесплатный Бонус )

 

Бонус за первый депозит: 150% за пополнение на €/$/₽ 1000 ( Ссылка на регистрацию )

 

ПЕРЕЙТИ IZZI CASINO

 


 

6. Legzo Casino

Legzo casino

Бонус за регистрацию: 80 Бесплатных Спинов ( Ссылка на Бесплатный Бонус )

 

Бонус за первый депозит: 150% за пополнение на €/$/₽ 300 ( Ссылка на регистрацию )

 

ОТКРЫТЬ LEGZO CASINO

 


 

 

 

 

 

 

 

PIN -UP BET – Відгуки клієнтів про компанію! Сайт відгуків покупців

Інформація та огляди Адреси філії Відгуки працівників

Компанія з букмейкера Pin-up.Ставка – спортивні переваги спорту

Розширити

Адреса не вказана

Офіційний сайт
Приколювати.Ставити
Електронна пошта: info@pin-up.Ставити

Контакти
Не вказані

Залиште відгук про ставку на Pin-up

Останні відгуки про ставку

  • Марія 25.09.2021 12:23

    Відмінний офіс швидкий висновок Немає проблем

  • Арам 21.01.2019 11:46

    Кожен випарувався.Вони не відповіли на пошту на пошту.

  • Паша 06.02.2018 16:28

    Все прозоро з бонусами, проблем також немає, лише вперше потрібно було чекати перевірки, решта норм. Сайт не махає, помилки не спостерігали, є зворотний зворотний благ, який не може не радіти гравцю, особливо початківця.

  • Артіом 05.02.2018 23:42

    Я граю Rin-up близько року, головним чином у Ліві. У них є зручний сайт, рідко баггі та підтримка, коли ви звертаєтесь, намагайтеся допомогти. Що стосується висновків, то все чесно, я знімаю гроші лише на Webmuni через кілька днів. Для мене особисто це погано, що для смартфона немає повноцінного додатку, але лише версія адаптації (

  • Валерія 27.01.2018 00:44

    Мені тут подобаються коефіцієнти, і тому я граю. Ну, букмекер ніколи не зазнав невдачі з висновком. Є хороші бонуси плюс повернення грошових коштів, тому набір непоганий), де ви можете знайти такі умови. Є косяки служби підтримки, хлопці не надто активні (але в цілому вони працюють і дійсно контактують з ними та уточнюють питання, що цікавлять.

  • І. 19.01.2018 23:48

    Для закоханих цей букмекер підходить. Тут ви можете заздрити, збільшити цікаві результати в лініях, трапляється, що помилка повзає. Коефіцієнти відмінні. Я не мав проблем із висновком. Я ніколи не знімаю дрібниці. Я замовляю висновок лише тоді, коли було зібрано більш -менш щось пристойне. Під час гри він відкликав велику суму три рази – протягом дня гроші входять. Не скорочуйте рахунки.

  • Тимофія 26.12.2017 11:42

    Були невеликі труднощі з перевіркою, а точніше навіть не труднощів, але неприємності довелося сфотографуватися на тлі комп’ютера… Але ви проходите цю процедуру один раз, тому, мабуть, варто того. Принаймні БК приваблює високі коефіцієнти. Висновок швидкий, буквально через кілька хвилин гроші вже надійшли. Пару місяців, які я поклав з ними, двічі виграли – з висновком вони також не сповільнилися.

  • Юрій 20.12.2017 15:13

    Є жирні бонуси за вирази, я часто надягаю на них. Вибір на лініях просто чудовий, я не бачив такої картини навіть у букмекерів з найвищими рейтингами. Кафи також часто високі. Але живого трансляції немає. Служба підтримки працює в 4-, але працює.

  • Тараненко a. 05.12.2017 00:34

    Відносно новий букмекер, але це здається добре. Дайте дійсно хороші кетери для великої кількості подій, відмінні лінії. Є кілька коментарів щодо підтримки, але в принципі, якщо ви подивитесь на те, що відбувається в підтримці в інших БКС, то в Pin-up все ще немає нічого) плюс є касування, хороші бонуси в експресах.

  • Павло 01.12.2017 21:49

    Проводить зворотний відшкодування до 55%, і загалом коефіцієнти все ще тримаються привабливими. На лінії, коли для деяких видів спорту вони просто шикарні, і в тенісі я хотів би кращий вибір. Але на платежах вони надійні. Поки BC свіжа, підтримка працює з ударом – негайно і грамотно, як це буде далі – давайте подивимось.

  • Роман 29.одинадцять.2017 20:17

    Ціни спорту зазвичай є. У Ліві достатньо трансляцій, я не помітив затримки в матчах. Зручно, що на одному рахунку для казино вам не потрібно їхати на інший сайт. Покладіть ставку і негайно скрутіть слоти.

  • Валентин 31.10.2017 18:00

    Дуже добре до н.е. Спочатку я придивився уважно, тепер я поклав їх у синяк. Сайт зручний, не вішає, не хизується. Басейни найчастіше відмінні, до ліній немає питань. Є один профіль для казино та до н.е.

  • Алекс 30.10.2017 13:27

    Букмекер нормальний. Багато цікавих результатів та манжети чудові. Вони, як правило, добре працюють для підтримки, але іноді вони просто відповідають на стандартний кліше на питання, ви повинні дізнатися далі. Хоча вони відповідають швидко і врешті -решт, завжди допомагають

  • Денис 24.10.2017 21:52

    Адекватний букмекер із здоровою підтримкою. Лінії норм. Коефіцієнт не нижчий, ніж коефіцієнт інших БК, але багато навіть вищих. Ніколи не кидав висновку. Більше від мікросхем – наявність Cashout.

  • Максим 21.10.2017 17:05

    Зазвичай, якщо ви виграли більш-менш значною мірою, ви довго намагаєтесь отримати свої гроші від до нашої ери)) у Pin-up.BET вже двічі вигравав двічі і не мав затримки та проблем із висновком.Ну, принаймні поки що) повага до цього.

  • Венія 16.10.2017 12:26

    Один з небагатьох букмекерів, де служба підтримки працює адекватно, і ви не розблоковані. Тут ви дійсно можете вирішити проблему, якщо це необхідно. Мені сподобалось, що бонуси хороші на експресі, до 100%. Загалом, я просто заповнюю коефіцієнти експресами. Тільки відсутність живих трансляцій бентежить.

  • Тимур 02.10.2017 14:26

    Я зареєструвався тут, почав грати, отримав хороший бонус, і умови махання досить реальні. Ставки норм і грошей вже зняли гроші, вони прийшли без проблем. Якщо я бачу, що ставка в програванні, я можу зняти її за допомогою CASTOU, але вона може бути використана лише до того, як результати стали відомими.

  • Borya 02.10.2017 14:15

    Хороший офіс. Одного разу був великий висновок – мені не довелося чекати. Я використовую повернення грошей, умови відмінні – до 55%, отримуючи зворотний зворотний відшкодування, навіть якщо вони програють

  • Артем 07.09.2017 18:22

    Поки що непогано. Я вклав це з ними нещодавно. Швидкість випуску чудова, гроші проходять і швидко надходять. Я переїхав сюди з іншого до нашої ери, тому мені довелося звикнути до нового інтерфейсу. Норми KF, широка лінія. З деякими непорозуміннями з технічної підтримки завжди є оперативна реакція.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.